Filistin Davası’nın El Kitabı

FİLİSTİN HAKKINDA YANILGILAR

 

Karanlığa sövme bir mum yak!

Filistinli hem silahların, füzelerin hem de iftiraların hedefi oldu. Aslında her ikisi de aynı merkezden ateşlendi. Ama insanlar tarihi çarpıtarak, gerçekleri ters yüz ederek iftira kampanyası yürütenlerin kimler olduğunu tam kestirmeden Filistinlileri hedef alan antipropagandadan etkilendi ve bunu Filistin davasına bigane kalmanın, orada icra edilen vahşete göz yummanın gerekçesi olarak kullandılar. Hatta bir çokları daha ileri giderek ” yaptıklarının cezasını çekiyorlar” dediler. Bunu söyleyenlere, neye dayandıklarını sorsanız size verecekleri bir cevaplarının olmadığını görürsünüz. Oysa tutarlı bir bilgiye sahip olmaksızın mazlum ve mağdur bir halkı mahkum etmektense bilgilenip de konuşmak insan ahlak ve haysiyetine daha uygundur.

*Filistin neresidir?

*Filistinliler Osmanlıya ihanet ettiler mi?

*Yahudi göçmenlere kimler toprak sattı ve Filistin direnişinin bu konudaki tutumu ne oldu?

*Filistinliler şehadet eylemlerine neden ihtiyaç duyuyorlar ve bunlar birer “İntihar saldırısı” mıdır?

*Neden “Siviller” öldürülüyor ve siviller kimlerdir?

*HAMAS’ın kökü nereye dayanıyor?

*Ve kafanızı kurcaladığını tahmin ettiğimiz daha bir çok konu.Bütün bu konularda zihinlerinizi bulandıran sorulara cevap arıyorsanız bu kitabı mutlaka okuyun.

Unutmayalım ki konuştuklarımızın da bir hesabı olacaktır. Öyleyse bilmeden değil bilerek konuşalım. Bilelim tenkidimizi de ona göre yapalım.

İSTEK VE İRTİBAT ADRESİA. Varol ile İrtibat İçin
E-mail: avarol@vahdet.com.tr

Zeytun Yayınları: +555 3515570 nolu cep telefonundan Kemal Gümüş ile görüşebilirsiniz

A. Varol’un kendisiyle görüşmek için bu iki numaradan biriyle irtibat kurarak görüşmek istediğiniz konuyu bildiriniz veya e-mail yoluyla mesaj gönderiniz.

Adres:
Zeytun Yayınları:

S Caddesi No: 33/A Cebeci Mah. Sultan Çiftliği G.Osmanpaşa – İstanbul

Leave a comment